Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de verbouwing en van de gewenste hoeveelheid advies en begeleiding. Graag bespreek ik deze onderdelen en een indicatie van de kosten met u tijdens het oriëntatie- & kennismakingsgesprek. De kosten voor het oriëntatie- & kennismakingsgesprek worden enkel in rekening gebracht wanneer het niet komt tot een opdracht. Wilt u meer informatie over de kosten neem dan gerust contact met mij op. 

 

Op basis van het oriëntatie- & kennismakingsgesprek stel ik graag een offerte voor u op voor het gevraagde advies en begeleiding. Deze offerte kan opgesteld worden op basis van:

  1. Van te voren vastgestelde uren per gevraagde taak met bijbehorend uurloon.
  2. Op basis van verrekenbare uren met een uurloon, waarbij per week een overzicht van de bestede uren per taak wordt opgegeven en overeengekomen.

 

De kosten voor een eenmalig advies worden ook van te voren bepaald aan de hand van de gewenste hoeveelheid advies en begeleiding. Dit wordt door u en in overleg met u bepaald. Ook hiervoor geldt dat de offerte kan opgesteld worden op basis van:

  1. Van te voren vastgestelde uren per gevraagde taak met bijbehorend uurloon.
  2. Op basis van verrekenbare uren met een uurloon, waarbij per week een overzicht van de besteedde uren per taak wordt opgegeven en overeengekomen

 

 

Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing